Over ons

Al generaties lang leveren wij de allerbeste vis. Onze vis komt letterlijk uit alle uithoeken van de wereld. Dankzij de centrale ligging in Spakenburg en concentratie van visbedrijven is er dagelijks de beschikking over verse aanvoer.

Op ieder moment van de dag staan wij in contact met meerdere visafslagen en betrouwbare commissionairs.

Visie

Ons doel is om mensen net zo enthousiast te maken over vis als wij zelf zijn. Veel mensen weten niet hoe verassend smaakvol vis kan zijn, en ook niet hoe ze het moeten bereiden. Daar willen wij als bedrijf verandering in brengen door net dat belangrijke “beetje meer” te geven. Dit willen we bereiken door een goed advies en, een zeer uitgebreid, onderscheidend en wisselend assortiment te bieden.

Missie

Met behulp van generaties lange kennis en ervaring, willen wij mensen laten genieten van de beste kwaliteit vis die de zee te bieden heeft elke dag weer!

Veel kennis en ervaring

Koelewijn Vishandel is al vanaf 1948 actief op verschillende markten in Nederland en door de jaren heen zijn er veel activiteiten bijgekomen. Daarnaast hebben we veel ervaring op alle gebieden wat maar met vis te maken heeft.

Breed assortiment

Dagelijks kunnen wij 150 soorten verse vis leveren. We hebben een ruim assortiment aan maaltijden, kant en klaar producten, salades, soepen en visschotels. Als u van vis houd dan bent u bij ons aan het goed adres!

Dagelijks vers

s’Nachts, s’ochtends, s’middags of s’avonds. Op elk tijdstip krijgen wij vis aangeleverd, van Dorade Royale uit de middellandse zee, Tonijn uit Sri Lanka, Roodbaars uit Noorwegen, Sardines uit Spanje, wilde Zalm uit Alaska en natuurlijk de Nederlandse visveilingen: Urk, Scheveningen, Vlissingen, Den Helder enz.