Assortiment

Bij Koelewijn Vishandel kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment verse vis. Wij bieden u vele soorten Noordzeevis zoals Schol, Tong, Kabeljauw, Wijting en Schelvis, maar ook exclusieve soorten als Tarbot en Griet.

Bestellijst en Feestdagen folder

Verse Vis

Voor dag en douw zijn onze inkopers bezig om een zo vers en uitgebreid mogelijk assortiment bij elkaar te krijgen. Wij verwerken de vis in onze eigen fileerderij om een zo de vis naar de wens van de klant te krijgen.

Schaal- en schelpdieren

Schaal en schelp dieren vinden de opmars op de Nederlandse markt, daarom heeft Koelewijn vishandel elke dag een mooi aanbod, neem oesters uit Frankrijk of vongole uit Italië lekker met pasta en knoflook, wat dacht u van kreeften of King krab lekker met gesmolten roomboter, de Zeeuwse mosselen of lekker gamba’s met knoflook. Heel simpel allemaal maar o zo lekker.

Gerookte vis

Al onze vis wordt traditioneel gerookt bij ons in Spakenburg, de rokerij is onze buurman waar wij goede contacten mee hebben. Wij leveren zelf onze eigen vis die we daar laten roken. Kwaliteit gegarandeerd.

Gebakken vis

Vroeg in de ochtend staat de pan al aan op de verschillende markten. Wij hebben altijd vroege vogels die al zin hebben in een gebakken visje. Maar ook de rest van de dag gaat de kibbeling en de lekkerbekken als een speer! Ook hebben we veel ander soorten zoals gamba’s mosselen visfriet makreel noem maar op, maar ons motto altijd vers!

Kant-en-klaar maaltijden

Even geen zin om te koken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Koelewijn is gespecialiseerd in het maken van kant en klaar producten, vissoepen, roerbakschotels, salades, gemarineerde vis, rollades, maaltijden noem maar op.

Visschotels

Heeft u een feestje of met wilt u met de feestdagen wat lekkers op tafel zetten, wij hebben luxe schalen met vishapjes, saladeschalen, gourmet schotels van klein tot groot. En onze sashimi schalen zijn een topper op elk feest.

Vis bestellen

Vis bestellen kan heel simpel via ons bestelformulier. Als u dit een dag van te voren doet, dan hebben wij de bestelling op het door uw gewenste tijdstip keurig klaar staan.